Trött

Eftersom kära lilla Mia har tjatat så mycket så ska jag ta och uppdatera nu... vet inte va jag ska skriva bara, har förmycket tankar och förlite ork =P

Nu har jag iaf nyss kommit hem från jobbet, och det har gått rätt bra idag =)
Träffade även min gamla musiklärare ^^
Och idag kom Xander tillbaka efter typ 2 veckor i Maldiverna eller nått anant varmt ställe på M haha
well anyway, borde göra mat eftersom det va äcklig mat idag till lunch (låter typ som om jag går i skolan igen) och det ända jag gjorde va att byta plats under lunchrasten känns det som.
Men iaf ingen har fått stryk av Adam Falk (Nichlas Falk spelare i DIFs son) idag så det är ju bra, han går inte ens i samma klass så dom typ söker upp honom för att tigga styk av honom xD .
Dumt att bråka med honom överhuvudtaget.
Adam B har ätit upp ungefär 2 pennor idag så han fick min i slutet av dagen, är det verkligen så gott? jag mår typ illa bara av att titta på honom =/
Victor och Ellen började gråta idag också, känns jobbigt när ungarna redan har prestationsångest =S men efter lite husch little baby, sluta prata med varandra och omkringflyttande så såg dom iaf lite gladare ut.
Det va nått mer jag skulle babbla om.
Men minns inte.
Hoppas frugan är glad ;)
Jo juste!
Min gamla hemkunskapslärare och mentor va med i klassen idag xD och så fråga han om jag fortfarande bodde där jag bodde sist vi sågs och grejer. Så berätta jag om att jag flyr kusten näst nästa vecka. Då sa han: Men Västkusten är ju härlig, speciellt nu när det börjar bli sommar, och räkor och glada människor.
Räkor kan jag ge dom men glada männsikor? =P sällan.
Men det är ju närmare till Västkusten iaf? xD ehm juste... Goa Göteborg! eller nått?

Bäst att jag slutar nu innan det här blir allt för konstigt...

RSS 2.0