Mat

Jag har faktiskt haft en ganska duktig dag!
Har satt på inspelningen av Desperate (eftersom tven inte funkar som den ska), jag vet väldigt duktigt.
Sen har jag letat jobb och utbildningar, höll på att få panik och tänkte ringa Sanne men jag sansade mig och antar att jag hittade svaret själv, erkänn att ni skulle vilja möta mig när ni är aspackade i Fruängen och ska hade korv på OKQ8. Förresten så vill jag inte jobba helg så glöm det om ni inte har planer att supa på vardagar, and let me know.
Sen har jag ringt Scandic hotell och stört dom i typ 10 minuter, jag lovar att hon hatar mig nu.
Det finns 4 rum kvar, av just sånna vi behöver och vi behöver 4 rum så om alla kunde ta och få tummen ur... Hur svårt ska det vara? bestäm om ni ska döda er själva i en bil eller åka skönt tåg och om vi ska få puckelrygg i yngre dagar eller få bada gratis på ett hotell? KOM IGEN!!!!!!!!!!!!!! Och ärligt börja läsa mail och sluta låta viktig.
Iaf min duktiga lista va jag inne på, jag har gått med soporna vilket blev en liten promenad och hämtat posten också.
Sen ska mormor komma hit och då måste jag typ städa massor så det ska jag göra nu.
Japp, juste jag har önskat låtar till Hultan också, tydligen va hela listan raderad, skumt, men nu har jag lagt in massa bra musik jag kan lyssna på samtidigt och hoppas att dom kommer.
Ska även önska Billy Talent, såg at Mollie hade sett Billy Talent och (som ingen har missat antar jag) Markus Krunegård, jag kan ju skryta med att jag sett Krunegård iaf?
Hur som helst vet jag va jag ville med det sista. Jo kanske att jag ibland vill hoppa in i hennes kropp och bli henne och gå på spelningarna?
Ja jag vet Kate jag tog det för långt

Kommentarer
Postat av: Misha www.mishagoesbig.blogg.se

Något problem med hemsidan igen och kurserna? Scheisse, jag måste också hitta ngt.. flytta till Båstad eller inte :S hjälp.. fast jag kanske inte ens kommer in.. Och vad händer då med min lover Mr. F? ;-) haha

2010-03-09 @ 19:53:53
URL: http://thesoulofthesun.blogg.se/
Postat av: Kate

BILLY TALENT ÄR AWESOME!

2010-03-09 @ 22:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0